Cinci Paini

Conceptul Cinci Paini – Paine mandra si gustoasa va aduce un plus de valoare in brutarie. Suntem alaturi de dumneavoastra nu numai pentru a le oferi consumatorilor cele mai gustoase paini, facute cu pricepere si pasiune, ci si pentru a va ajuta sa le promovati cum se cuvine. In acest scop va oferim la achizitionarea premixurilor: pungi pentru ambalarea painilor, pliante in suporturi speciale, afise, suporturi pentru rest. 

 

Povestea Painilor

Undeva in inima tarii, traiau odata Nea Moraru si cei cinci fii ai sai. Cat era ziua de lunga, trebaluiau pe camp ori la moara din deal. Si nu era bob de grau care sa nu primeasca o mangaiere sau o vorba buna.

In acele vremuri, se zicea ca toate painile-s la fel, ca toate-s facute din faina, apa, sare si o tar’ de drojdie ca sa creasca. Dar Nea Moraru stia ca un miez de soare, o coaja crapata, o mana de malai sau un dram de dovleac fac painea mandra si gustoasa.  

S-a pus pe treaba si intr-o zi a plamadit cinci paini marete. Fiecare dintre ele avea un secret, caci la fel ca fiii lui, toti semanau, dar niciunul nu era ca celalalt.

Asa se face ca si in zilele noastre te poti bucura de gustul de poveste al unei paini facute cu pricepere si pasiune.

Dar nu uita ca-s cinci de toate si ca fiecare isi merita numele: Seminte Coapte, Dovleac Rumen, Malai Auriu, Cartof Dogorit si Malt Tihnit.

Seminte Coapte
Semintele de in si susan dau savoarea far' de pereche si gustul placut al acestei paini.
Malai Auriu
Bulgarasii pufosi de porumb dau culoarea aurie a miezului de paine care te imbie numaidecat.
Dovleac Rumen
Nu-i chip sa-i rezisti gustului de seminte sanatoase si aromate de dovleac din asta paine.
Cartof Dogorit
Strasnica paine mai e si asta, iara gustul dulceag al cartofului o face sa-ti fie numai draga.
Malt Tihnit
Maltul linistit si semintele alese fac painea oachesa si gustoasa.