Domenii de aplicabilitate
Categorii produse
Credi Dark Coating
Inlocuitor de ciocolata (sau ciocolata compound) pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Se poate folosi pentru acoperire prajituri (cuvertura), creare elemente decor sau amestecare cu diverse ingrediente. Nu necesita temperare. Temperatura optima pentru acoperire cake-uri: 38-42° C. Temperatura maxima de incalzire: 60° C.
|
Detalii produs
Specificatii
Retete
INGREDIENTE Zahar, grasime vegetala (grasime hidrogenata din sambure de palmier), pudra de cacao (min. 12%), emulgatori: E322, E476, arome: ciocolata, vanilie. ALERGENI Contine lecitina din soia. Poate contine urme de: lapte, nuci si alune. GMO Nu contine in conformitate cu Reg. U.E. 1829/2003 si 1830/2003. CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE In conformitate cu Reg. U.E. 4/1998 si 2073/2005. RECOMANDARI DE DEPOZITARE In spatii racoroase (max. 23° C) si uscate (max. 70% RH), cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice. ORIGINEA PRODUSULUI U.E. |
|