Domenii de aplicabilitate
Categorii produse
Credi Filling Cocoa
Filling cu cacao pentru aplicatii diverse in cofetarie si patiserie. Se distinge prin finetea texturii si prin aroma placuta de ciocolata. Temperatura maxima la care poate fi incalzit produsul: 55° C. Se combina usor cu frisca sau alte ingrediente.
|
Detalii produs
Specificatii
Retete
INGREDIENTE Zahar, grasime vegetala (grasime hidrogenata din sambure de palmier), cacao degresata, emulgator: lecitina din soia, aroma. ALERGENI Contine: lecitina din soia. Poate contine urme de: lapte, nuci si alune. GMO Nu contine in conformitate cu Reg. U.E. 1829/2003 si 1830/2003. RECOMANDARI DE DEPOZITARE In spatii racoroase (max. 23° C) si uscate (max. 70% RH), cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice. ORIGINEA PRODUSULUI U.E. |
|