INGREDIENTE Sirop de glucoza, zahar, apa, agenti gelatinizanti: agar-agar, pectina, coloranti: extract din sfecla rosie, carmin, corector de aciditate: citrat de sodiu, acidifiant: acid citric ,aroma, conservant: sorbat de potasiu. MOD DE UTILIZARE Se pune cantitatea necesara de glazura intr-un vas curat. Se amesteca usor cu un tel sau cu o lingura pana la obtinerea unei consistente mai fluide. Se aplica cu o pensula sau cu o spatula si se lasa produsul la rece. Glazura isi va recapata consistenta initiala. A nu se adauga apa in produs!
RECOMANDARI DE DEPOZITARE A se pastra la loc racoros (2-25° C) si uscat, in ambalajul original sigilat, departe de produse cu arome puternice. Dupa desigilare, produsul se pastreaza la rece (2-10° C), in ambalajul original bine inchis, max. 2 saptamani.
TARA DE ORIGINE Romania
|
|
|
Ambalare:
|
In galeti albe din plastic cu masa neta de 4,5 kg
|
|
|
|
Termen de valabilitate:
|
6 luni de la data fabricarii
|
|