INGREDIENTE Zahar, pesmet din paine alba, nuca macinata (20%), arahide maruntite (15%), dextroza, agenti de ingrosare: amidon modificat din porumb (E1422), guma xantan (E415), antioxidant: acid ascorbic (E300), aroma. RETETA PREPARARE UMPLUTURA CREDI NUT FILLING PLUS 1000 g Apa (calda) 450-500 g MOD DE LUCRU Amestecati ingredientele manual (cu telul) sau la mixer (cu paleta) la viteza medie timp de 2-3 min. pana obtineti o pasta omogena. Lasati produsul sa se hidrateze 15-20 min. Daca doriti o vascozitate mai mica a umpluturii mai adaugati putina apa si reluati modul de lucru. Veti obtine o umplutura cremoasa, usor de intins pe suprafata aluatului. Va recomandam utilizarea umpluturii in ziua prepararii. La prepararea umpluturii mai puteti adauga, dupa preferinta: cacao, stafide, rahat, arome etc.
GMO Produsul nu contine ingrediente GMO sau proteine din surse GMO . Aceasta declaratie se bazeaza pe informatiile oferite de furnizorii materiilor prime constituente. RECOMANDARI DE DEPOZITARE SI TRANSPORT In spatii intunecoase, racoroase si uscate, departe de surse de caldura, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice. Inchideti bine ambalajul original dupa fiecare utilizare . Mijloacele de transport trebuie sa corespunda normelor sanitare in vigoare .
TARA DE ORIGINE Romania
|
|
|
Ambalare:
|
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
|
|
|
|
Termen de valabilitate:
|
6 luni de la data fabricarii
|
|