INGREDIENTE Apa, grasime vegetala hidrogenata 25%, zahar 12%, agent de umezire: E420, proteine din lapte, emulgatori: E472b, E322 (din soia), E472e, sare, stabilizatori: E463, E340, aroma, colorant: E160a. APLICATII Creline poate fi folosita pentru diverse aplicatii: - ca umplutura sau decor pentru diverse produse de patiserie si cofetarie - poate fi spumata ca atare sau cu adaos de zahar si folosita ca baza pentru ganache - ca stabilizator pentru frisca animala (se amesteca 1 parte Creline cu o parte frisca animala si se mixeaza). MOD DE UTILIZARE - Pentru rezultate optime, produsul se refrigerează timp de 24 de ore la 6-8° C. - Se bate cu telul 2-4 min. - După spumare, produsul poate fi congelat. - După deschiderea ambalajului, produsul se poate păstra la rece timp de maximum 3 zile. PURITATE Fiecare ingredient al acestui produs este in conformitate cu Directivele Consiliului UE si FAO Food. ALERGENI Contine: lapte si soia. RECOMANDARI DE DEPOZITARE In spatii racoroase (4-20° C) si uscate, cu ambalajul original inchis. A nu se congela sau refrigera produsul pe durata depozitarii.
|
|
|
Ambalare:
|
In tetrapack UHT: 1 l x 12 buc/bax
|
|
|
|
Termen de valabilitate:
|
9 luni de la data fabricarii
|
|