Cremento Cacao

Filling termostabil cu cacao si alune, pentru uz profesional.
Detalii produs
Specificatii
Retete

INGREDIENTE 
Zahar, ulei vegetal, pudra de cacao semidegresata, amidon modificat (E1422), emulgator: E322, alune degresate, arome (alune, vanilina), antioxidant: E306.

ALERGENI
Contine soia, nuci, derivate din lapte.

GMO
Nu contine alergeni.

APLICATII
Pentru injectare manuala sau automata in diverse produse. Produsul este stabil la congelare/decongelare /coacere. Dupa coacere isi mentine structura fina si aroma initiala.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii intunecoase, racoroase (15-25° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

TARA DE ORIGINE
Spania

 
Ambalare: In galeti din plastic cu masa neta de 13 kg
 
Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricarii

Produsul "Cremento Cacao" poate fi folosit in combinatie cu