Domenii de aplicabilitate
Categorii produse
"La Minut" - Umplutura de visine
Umplutura pe baza de piure de visina, asemanatoare gemului traditional, cu aplicatii diverse in patiserie, cofetarie, industria biscuitilor etc.
|
Detalii produs
Specificatii
INGREDIENTE Zahar, piure de visine (35%), sirop de glucoza, agent gelatinizant: pectina, acidifiant: acid citric, aroma, conservant: sorbat de potasiu. ALERGENI Nu contine alergeni. RECOMANDARI DE DEPOZITARE In incaperi racoroase (2-25° C), curate, uscate, fara mirosuri straine, cu ambalajul original bine inchis. A se pastra la rece dupa deschidere, cu capacul inchis. TRANSPORT Se face cu masini izoterme, care trebuie sa respecte normele sanitare in vigoare. OMG Nu contine OMG in conformitate cu prevederile nr. 1829/2003 din 22 Sept 2003 si nr. 1830/2003 din 22 Sept 2003 ale comisiei UE. CRITERII DE CALITATE PENTRU PRODUCTIE Locatia unde se produc pastele de fructe profesionale este certificata IFS versiunea standard 5, de catre DQS (Deutsche Quality Systems). TRASABILITATE Data expirarii este elementul cheie al trasabilitatii. |
|