"La Minut" - Umplutura de visine

Umplutura pe baza de piure de visina, asemanatoare gemului traditional, cu aplicatii diverse in patiserie, cofetarie, industria biscuitilor etc.
Detalii produs
Specificatii
INGREDIENTE
Zahar, piure de visine (35%), sirop de glucoza, agent gelatinizant: pectina, acidifiant: acid citric,  aroma, conservant: sorbat de potasiu.

ALERGENI
Nu contine alergeni.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In incaperi racoroase (2-25° C), curate, uscate, fara mirosuri straine, cu ambalajul original bine inchis. A se pastra la rece dupa deschidere, cu capacul inchis.

TRANSPORT
Se face cu masini izoterme, care trebuie sa respecte normele sanitare in vigoare.

OMG
Nu contine OMG in conformitate cu prevederile nr. 1829/2003 din 22 Sept 2003 si
nr. 1830/2003 din 22 Sept 2003 ale comisiei UE.

CRITERII DE CALITATE PENTRU  PRODUCTIE
Locatia unde se produc pastele de fructe profesionale este certificata IFS versiunea standard 5, de catre DQS (Deutsche Quality Systems).

TRASABILITATE

Data expirarii este elementul cheie al trasabilitatii.
 
Doza de utilizare: dupa preferinta
 
Ambalare: In galeti din plastic cu masa neta de 4,5/23 kg
 
Termen de valabilitate: 9 luni de la data fabricarii