Macaroon Paste

Pasta gata de utilizat, pe baza de samburi de caise si zahar, pentru o gama variata de cookies-uri tip “macaroon” si umpluturi.

Se poate aromatiza dupa preferinta.

Toate produsele preparate cu Macaroon Paste pot fi congelate in orice etapa a procesului tehnologic.
Detalii produs
Specificatii
Retete
INGREDIENTE
Zahar, samburi de caise, albusuri de ou pasteurizate, sirop de glucoza (din amidon din grau), umectant: E420, dextroza, stabilizator: E410, fructoza, alcool.

Temperatura ideala  de lucru este de 20º C.

TARA DE ORIGINE

Danemarca
 
Ambalare: In galeti albe din plastic cu masa neta de 12,5 kg
 
Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricarii in ambalajul sigilat, la max. 5º C sau congelat. 6 luni de la data fabricarii in ambalajul sigilat, la max. 18º C. Dupa desigilare se recomanda pastrarea la max. 5º C si consumarea in max. 2 saptamani.

Produsul "Macaroon Paste" poate fi folosit in combinatie cu