Miss Congo

Crema speciala pentru acoperirea si decorarea produselor de cofetarie si patiserie. Poate fi folosita atat in produse congelate, cat si in poduse pastrate la rece. Are un luciu bun si nu se sfaramiteaza la taiere. Are o activitate a apei scazuta, ceea ce contribuie la cresterea termenului de garantie al produsului.
Poate fi combinata cu frisca sau creme gata de utilizat.
Detalii produs
Specificatii
Retete
INGREDIENTE 
Pudra de cacao cu continut scazut de grasime, ulei vegetal, grasime vegetala, grasime vegetala hidrogenata, lapte praf degresat, pasta de alune, emulgatori: E322, E476, vanilina.

ALERGENI
Contine lapte, soia, alune.

GMO
Nu necesita etichetare suplimentara specifica, in conformitate cu reglementarile EC 1829/2003 si 1830/2003.

RECOMANDARI DE UTILIZARE
Pentru o aplicare usoara incalziti in prealabil produsul pe baie de abur la 40-45° C.
Pentru amestec cu frisca sau alte creme gata de utilizati, temperatura optima a produsului este de 20-25° C.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE

In spatii racoroase (15-25° C) si uscate (RH<50%), cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

TARA DE ORIGINE

Polonia
 
Ambalare: In galeti din plastic cu masa neta de 5 kg
 
Termen de valabilitate: 9 luni de la data fabricarii

Produsul "Miss Congo" poate fi folosit in combinatie cu