Domenii de aplicabilitate
Categorii produse
Odense Icing
Produs zaharos, sub forma de pasta vascoasa, destinat in principal acoperirii torturilor si prajiturilor si crearii de elemente de decor.
|
Detalii produs
Specificatii
Retete
INGREDIENTE Zahar, sirop de glucoza, apa, grasime vegetala (palmier), stabilizatori: E422, E466, E415, colorant: E171, emulsifiant: E472c, aroma, acidifiant: E260. MOD DE UTILIZARE Se portioneaza din masa de icing cantitatea necesara pentru decor. Prin framantare usoara cu mana, produsul se incalzeste si devine usor de intins. Pentru a nu se lipi de masa de lucru (care e de preferat sa fie din marmura), puteti folosi o cantitate mica de amidon din porumb. Atentie! Dupa fiecare utilizare inchideti bine ambalajul original, evitand astfel uscarea produsului si pierderea calitatilor sale. RECOMANDARI DE DEPOZITARE In spatii racoroase (max. 18° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice. TARA DE ORIGINE Danemarca |
|
Produsul "Odense Icing" poate fi folosit in combinatie cu
Nume produs | In retetele | Detalii produs |
---|---|---|
Creline | Yogo Fresh | |
Credi Rolmix Classic | Yogo Fresh | |
Krem Napoleon Yoghurt | Yogo Fresh |