Odense Icing

Produs zaharos, sub forma de pasta vascoasa, destinat in principal acoperirii torturilor si prajiturilor si crearii de elemente de decor.
Detalii produs
Specificatii
Retete
INGREDIENTE  
Zahar, sirop de glucoza, apa, grasime vegetala (palmier), stabilizatori: E422, E466, E415, colorant: E171, emulsifiant: E472c, aroma, acidifiant: E260.

MOD DE UTILIZARE
Se portioneaza din masa de icing cantitatea necesara pentru decor. Prin framantare usoara cu mana, produsul se incalzeste si devine usor de intins. Pentru a nu se lipi de masa de lucru (care e de preferat sa fie din marmura), puteti folosi o cantitate mica de amidon din porumb.    
Atentie! Dupa fiecare utilizare inchideti bine ambalajul original, evitand astfel uscarea produsului si pierderea calitatilor sale.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE

In spatii racoroase (max. 18° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

TARA DE ORIGINE

Danemarca
 
Ambalare: In folie de plastic in galeata cu masa neta de 7 kg
 
Termen de valabilitate: 13 luni de la data fabricarii

Produsul "Odense Icing" poate fi folosit in combinatie cu