Odense Red Icing

Produs zaharos, sub forma de pasta vascoasa, de culoare rosie, destinat in principal acoperirii torturilor si prajiturilor si crearii de elemente de decor.
Detalii produs
INGREDIENTE  
Zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala (palmier), apa, stabilizatori: E422, E415, E466, emulsifiant: E472c,  aroma naturala, colorant: E129, conservant: E202. Poate contine urme de migdale.

MOD DE UTILIZARE
Se portioneaza din masa de icing cantitatea necesara pentru decor. Prin framantare usoara cu mana, produsul se incalzeste si devine usor de intins. Pentru a nu se lipi de masa de lucru (care e de preferat sa fie din marmura), puteti folosi o cantitate mica de amidon din porumb.    
Atentie! Dupa fiecare utilizare inchideti bine ambalajul original, evitand astfel uscarea produsului si pierderea calitatilor sale.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii racoroase (max. 18° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

TARA DE ORIGINE
Danemarca
 
Ambalare: 12 pachete de 1 kg in cutie
 
Termen de valabilitate: 13 luni de la data fabricarii