Premio Activ

Premio Activ este un ameliorator de panificatie care, desi nu contine cisteina, poate fi folosit atat pentru fainurile tenace, cat si pentru fainurile mai putin tenace.
Are la baza un complex enzimatic care asigura dezvoltarea optima a retelei glutenice, conferindu-i acesteia un raport elasticitate/extensibilitate optim, toleranta foarte buna pe durata prelucrarii mecanice si, in final, da volum si aspect foarte placut produselor coapte.
Pentru rezultate optime s-ar putea ca la utilizarea Premio Activ - in functie de faina - sa fie nevoie sa malaxati in plus 1 minut la viteza rapida sau sa lasati aluatul 5 min in plus la relaxare dupa malaxare.
Detalii produs
INGREDIENTE
Faina alba de grau, antiaglomerant: carbonat de calciu, ameliorator faina: acid ascorbic, enzime: hemicelulaza, alfa amilaza, lipaza, glucozoxidaza.

PURITATE
Fiecare ingredient al acestui premix este in conformitate cu Directivele Consiliului UE si FAO Food.

GMO
Produsul nu contine ingrediente GMO. Produsul este in conformitate cu prevederile N1829/2003 si 1830/2003 ale CE.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In  spatii intunecoase, racoroase (max. 25° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.
 
Doza de utilizare: 0,2% raportat la faina
 
Ambalare: In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg.
 
Termen de valabilitate: 6 luni de la data fabricarii