Premio Avantaj

Ameliorator dedicat panificarii mai ales a produselor de panificatie si patiserie de gramaje mici (chifle, cornuri, batoane etc.). In functie de calitatea fainii poate fi folosit si la prepararea painii, in procese artizanale sau pe linii semi-industriale.
Performeaza foarte bine pe fainuri de calitate medie spre buna, nu foarte tenace, deoarece nu contine cisteina.
Contine un complex enzimatic care asigura un raport elasticitate/extensibilitate optim retelei glutenice, astfel incat sa se obtina produse cu volum bun, miez fin si culoare atragatoare a cojii.
Detalii produs
INGREDIENTE   
Faina alba de grau, antiaglomerant:  carbonat de calciu, agenti de tratare ai fainii: acid ascorbic, cisteina, enzime: hemicelulaza, alfa amilaza, lipaza, glucozoxidaza.   

PURITATE
Fiecare ingredient al acestui premix este in conformitate cu Directivele Consiliului  UE si FAO Food.

GMO
Produsul nu contine ingrediente GMO. Produsul este in conformitate cu prevederile N 1829 /2003 si 1830/2003 ale CE.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE

In spatii intunecoase, racoroase  (max. 25° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

TARA DE ORIGINE

Romania
 
Doza de utilizare: 0,3% raportat la faina. In functie de calitatea fainii si procesul tehnologic micsorati sau mariti usor doza de ameliorator.
 
Ambalare: In saci de hartie + polietilena, cu masa neta de 10 kg
 
Termen de valabilitate: 6 luni de la data fabricarii