Premio Forte

Premio Forte este un ameliorator care contine cisteina si este recomandat in panificarea fainurilor cu tenacitate medie si mare.
Ajuta la formarea si dezvoltarea mai rapida a aluaturilor; se obtin aluaturi fine, elastice, cu suprafata mai uscata (nu se lipesc de utilaje) si cu toleranta buna la stres mecanic.
Se remarca prin taietura bine definite a painii coapte (painea are “creasta”).
Detalii produs
Specificatii
INGREDIENTE
Faina alba de grau, antiaglomerant: carbonat de calciu, amelioratori faina: acid ascorbic, cisteina, enzime: hemicelulaza, alfa amilaza, lipaza, glucozoxidaza.

PURITATE
Fiecare ingredient al acestui premix este in conformitate cu Directivele Consiliului UE si FAO Food.

GMO
Produsul nu contine ingrediente GMO. Produsul este in conformitate cu prevederile N1829/2003 si 1830/2003 ale CE.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In  spatii intunecoase, racoroase si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.
 
Doza de utilizare: 0,25% raportat la faina. In functie de calitatea fainii se poate micsora sau mari usor doza de ameliorator.
 
Ambalare: In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
 
Termen de valabilitate: 6 luni de la data fabricarii