Umplutura cu varza si ciuperci

Umplutura temostabila pentru aplicatii sarate precum foietaje, tarte, aluaturi cu drojdie, crochete. Produsul poate fi consumat dupa coacere si reincalzire.
Detalii produs
Retete

INGREDIENTE
Varza murata (72%), ciuperci champignon (17%), ceapa, morcovi, ulei vegetal, zahar, sare, condimente, conservant: E202.

PURITATE
Fiecare ingredient al acestei umpluturi este in conformitate cu Directivele Consiliului UE si FAO Food.

ALERGENI
Nu contine.

STATUT GMO
Produsul nu contine ingrediente GMO. Produsul este in conformitate cu prevederile N1829/2003 si 1830/2003 ale CE.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
A se pastra la loc uscat, intunecos si rece (0-10° C), departe de surse de caldura si mirosuri puternice. Dupa deschiderea ambalajului produsul se pastreaza la loc intunecos si rece (max. 10° C) maximum 7 zile. 

 
Ambalare: In galeata din plastic cu masa neta de 5 kg
 
Termen de valabilitate: 4 luni de la data fabricarii pentru ambalajul sigilat

Produsul "Umplutura cu varza si ciuperci" poate fi folosit in combinatie cu